Uslovi Kupovine

Cene

Cene proizvoda su izražene u dinarima sa PDV-om. Podložne su promenama do momenta potvrde kupovine. Trudimo se da cene proizvoda uvek budu aktuelne, ali zbog česte oscilacije vrednosti robe na tržištu, postoji mogućnost odstupanja.

Cena robe prilikom kupovine na rate Banca Intesa kreditnim karticama se uvećava za 8% u odnosu na WEB SHOP CENU.

Raspoloživost Robe

Artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i nisu u svakom trenutku raspoloživi i dostupni u našem maloprodajnom objektu. Pre dolaska proveriti raspoloživost i cenu putem email-a office@baito.rs ili putem telefona 011 260 24 30.

Dostava

Klijent se obavezuje da ostavi tačne i precizne podatke prilikom svake WEB SHOP kupovine. U slučaju da roba ne može da se iporuči zbog netačno ostavljenih podataka, klijent je saglasan da se tereti za iznos od 800 dinara (sa PDV-om) na ime troškova pokušane isporuke.

Dostava robe poručene putem WEB SHOP-a vrši se o trošku klijenta, osim ukoliko nisu ispunjeni uslovi vezani za besplatnu isporuku.

Opšte odredbe

BAITO zadržava pravo da u skladu sa svojom poslovnom politikom ili izmenama pozitivnopravnih propisa vrši izmene ovih opštih uslova, o čemu na uobičajen način obaveštava korisnike, kao i pravo da menja ponudu proizvoda / usluga dostupnih preko WEB SHOP-a. Na kupovinu putem WEB SHOP-a primenjivaće se odredbe važećeg zakona o elektronskoj trgovini, zakona o zaštiti potrošača i ostalih zakona koji regulišu materiju koja je predmet ovih opštih uslova. Ovi opšti uslovi stupaju na snagu danom objavljivanja na internet strani www.baito.rs